Kosteloos sparren met een senior communicatieadviseur? Dat kan!

Heeft u behoefte aan een second opinion voor een lopend communicatievraagstuk? Of bent u op zoek naar een insteek of een aanpak om een communicatieproject te starten? Vrijblijvend, zonder dat de teller begint te lopen? Kom dan vrijdag 14 oktober om 11 uur naar het happy hour.

Wat zijn de spelregels? Die zijn simpel. U schuift aan tijdens happy hour, stelt me uw vraag en gedurende 1 uur sta ik kosteloos tot uw beschikking om te adviseren of een reflectie te geven op het vraagstuk. Als u na dat uur een vervolgafspraak wilt maken of me wilt betrekken in een project, dan maak ik daarvoor een offerte. Als uw vraag naar wens is opgelost of u geen behoefte heeft aan een vervolg, dan is dat ook prima. Het happy hour kent namelijk geen verplichtingen.

Vrijdag 14 oktober, 11.00-12.00 uur, Seats2Meet Eindhoven (Strijp-S), algemene ruimte: Plein

Om te voorkomen dat het happy hour door meerdere mensen tegelijk wordt bezocht, zou het fijn zijn als u me even een berichtje stuurt vooraf.

 

Happy Herfst

Deze herfst is het ook mogelijk om het happy hour bij u op kantoor te laten plaatsvinden. Als specialist, aanvullend op uw denktank. Of als sparringpartner voor u en uw collega’s. Ook weer kosteloos en vrijblijvend. Dus is uw organisatie gevestigd in Eindhoven of omgeving en wilt u eens van gedachten wisselen met een senior communicatieadviseur? Neem dan snel contact met me op voor het maken van een afspraak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: