Nieuwe opdracht: Onderdeel van Fortune-500 company gaat verder met branding-vraagstuk

Afgelopen zomer heb ik al een kleinschalig onderzoek naar de essentie van het merk mogen uitvoeren. Gesprekken met verschillende vice-presidents uit alle hoeken van de wereld, resulteerden in de eerste aanzet van de global merkidentiteit. Inmiddels, na meerdere interne meetings, is het tijd voor fase 2. De merkidentiteit moet verder worden uitgewerkt. De nieuwe wereldwijde corporate pay-off moet worden ontwikkeld. En de discussie over internal branding wordt opgestart. Net als afgelopen zomer bestaat het team uit VIS, David Mangene en mijzelf. We hebben maar weinig tijd waarin we dit moeten afronden. Op 12 december zitten de beslissers om tafel. Aan de slag dus!

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: