Is intranet uit de gratie?

Geëmmer over wat er nu wel of niet op moet komen. Wie content mag leveren. Onder welke voorwaarden dat moet gaan. Onzekerheid over controle en veiligheid. De ontwikkeling van een intranetomgeving gaat vaak samen met heel wat hobbels. Als die hobbels tenminste geen blokkades worden, want dan wordt het een eeuwig durend project wat nooit wordt afgerond. En als die intranetomgeving er dan toch komt, dan verstoft het na een paar maanden. De tool wordt zendergedreven. Of het speeltje van een handjevol enthousiastelingen. Of simpelweg een vergaarbak van oud nieuws. Dat is wat ik vooral tegenkom. Maar misschien heb ik geen compleet beeld. Daarom ook mijn vraag; is intranet uit de gratie? Of zijn er voorbeelden van intranettoepassingen die wel voldoen aan de informatiebehoefte van medewerkers?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: